Sinds 1993

info@grow.nl078-6103565

Geloof jij dat het veel beter kan?

11-05-2023

Omdat het op zéker beter kan! 

Beste lezer(es),

De onderstaande 6 weken challenge is een onderdeel van een jaar met nieuwe activiteiten ivm ons 30-jarig bestaan. Neem s.v.p. onder het plaatje
5 min. tijd om deze brief aan jou te lezen. Ik heb diep nagedacht over de ervaringen van deelnemers en hun uitdagingen sinds onze start in 1993 en......... onze oplossingen die leiden tot transformatie en daarna realisatie.   Het volgende: 

Ben jij iemand die (nog) meer van het leven wil genieten, meer tijd voor jezelf wil hebben, in feite minder wil werken, méér geld wil verdienen en meer wil bijdragen? Ja? Want diep van binnen weet je dat het kan, maar de resultaten tot nu toe kunnen of moeten veel beter.

Hoe kun je meer balans in lichaam en geest en betere relaties hebben, minder werken, bv. 4 in plaats van 5 dagen per week, de dingen bezitten waarvan je weet dat je ze verdient, meer tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt, als………..je niet genoeg tijd hebt voor herstel, te veel stress ervaart, te veel lichaamsgewicht hebt of uit vorm bent en gebrek aan slaap hebt

Is het mogelijk om een uitstekende balans en geweldige relaties te hebben, dingen die je graag doet, zonder nieuwe gewoontes, zonder je comfortzone te verlaten, zonder te investeren en tijd apart te zetten?!  Dat gaat niet


Ik wed dat je het met goede bedoelingen hebt geprobeerd, diverse trainingen, Youtube video’s gevolgd wellicht, business / life coaches gehad ……. 
En niets heeft je gebracht wat je zocht of echt voor jou gewerkt, toch?

Hoe vind je de TIJD om vooruitgang te boeken terwijl je oude, reguliere technieken of vaardigheden gebruikt om doorbraken te maken in gezondheid, leven, werk ... als je al een druk persoon bent of een fulltime baan hebt?

Hoe verantwoord je het om geld uit te geven aan een roeitrainer of airbike voor thuis als je die amper gebruikt?

Waarom is het bijna zenuwslopend of stressveroorzakend om bepaalde dingen waarvan je weet dat je ze moet doen, steeds maar uit te stellen, of te leven zonder volop te leven?

Is de constante strijd om te groeien, te genieten en te bereiken echt de moeite waard?

Kun je je mogelijke droomleven en -omstandigheden realiseren zonder de echte waarheid onder ogen te zien en bezig te zijn met activiteiten die je niet verder brengen?

>> En wanneer moet je de realiteit onder ogen zien en niet meer akkoord gaan met hoe je werk/ je leven nu is?


>> Zou je de tijd moeten nemen om na te denken over de voortgang om naar het volgende niveau te gaan?


>> Doe jij dagelijks wat je graag doet en wat echt goed is voor je lichaam en geest? Hoe vaak is dat nu?


>> Hoe zit het met gemoedsrust en de organisatie van je werk?

STOP. GEWOON EVEN STOP!!!! 

Als één (of alle) van de bovenstaande vragen door je hoofd spoken... dag na dag... kan ik je helpen.

Hé, ik ben Danny van der Giessen… 

En hoewel ik niet beweer alles te weten, heb ik tienduizenden geholpen hun leven en werk te transformeren door een duurzaam stapsgewijs actieplan op te stellen. Ze noemen zichzelf Growing Achievers :)

En toch…

Nog niet zo lang geleden stond ik in jouw schoenen.

Die eerste jaren waren zwaar na een voor mij ingrijpende gebeurtenis in 2013. 

Ik zou een stap vooruit doen om er vervolgens drie terug te doen. Ik verdronk in activiteiten die ik niet echt leuk vond of die ik beter niet kon doen, had altijd tijdgebrek, en voelde me schuldig.

Hoe dan ook, als je je nu zo voelt...

Laat me je een routekaart geven, zodat je stopt met doodlopen of verdwalen op binnenwegen, en in plaats daarvan de snelweg naar een leven van echte betekenis, balans, genieten, veel positiviteit, je vrij voelen, kortom een leven te leiden, waarop je trots en dankbaar kunt zijn.

Laat me je laten zien dat Grow, Enjoy & Achieve is waarvoor je hier bent  :)

>>>>> Dit is wat ik voorstel. >>>>

Ik heb een GROTE GROEP van ‘Growing Achievers’ gecoacht en getraind, die op mijn pad kwamen of contact met me  opnamen om mijn hulp te vragen.

Dus ik had het bruisende idee (en het liet me niet meer los) om een stappenplan op te stellen dat je begeleidt van overleven, niet bloeien, je gemiddeld voelen, af en toe zelfs negatief/ depressief zijn, geen tijd hebben voor de belangrijkste dingen van het leven.......... naar een situatie waarin je je goed voelt en er goed uitziet, je zelfverzekerd en sterk voelt  om je gewenste leven te gaan leven in 6 weken tijd.

Geen hype. Geen gedoe, maar een eenvoudig en bewezen plan om je van te veel mentale pijn en fysieke tekorten naar een leven van vervulling, bijdrage en echte betekenis te brengen.

Als je geïnteresseerd bent in het claimen van één van de 10 beschikbare plekken, reageer dan hieronder door het  AANMELDFORMULIERaan te vragen. Dat verplicht je tot niets. We bieden trouwens vanwege ons 30-jarig bestaan dit jaar, op deze 6- weken Challenge 75-80% reductie. 

Meer details volgen morgen, per mail en op Linkedin om 13.00 uur.

Met gepassioneerde GROW groet,

 

Danny van der Giessen