Sinds 1993

info@grow.nl+31(0)654935420

Danny van der Giessen

Danny van der Giessen (8-2-1963) is oprichter van deze trainings-organisatie en geeft sinds 1993 spreekbeurten, training, coaching en mentoring op het gebied van leiderschap, management, verkoop, teamwork en persoonlijke groei. Hij ontwikkelde samen met meer dan 2000 deelnemers de GROW-methode die staat voor verbetering op het vlak van gezondheid, relaties, ontwikkeling, werk en het gevolg hiervan: financiën.

Hij begon met het trainen van mensen in een eigen fitnesscentrum dat hij op 18-jarige leeftijd, samen met zijn familie, startte.
Dit centrum leidde hij samen met zijn broer Leo tot 1986. Daarna trad hij in dienst bij Sharp en verkocht gedurende 7 jaar kopieermachines en faxapparatuur, waar hij het laatste half jaar ook trainingen gaf. Gedurende deze periode overkwam hem op 18 januari 1989 een zwaar ongeluk, waarbij God zijn leven redde van een wisse dood. Zeer kundige politiemensen en brandweerlieden werkten als een geweldig team samen en redden hem net op tijd uit het wrak.

Dr. Steven Hovius uit het Dijkzichtziekenhuis transplanteerde een teen van zijn voet naar zijn hand, daar hij een duim en wijsvinger moest missen ten gevolge van het ongeval. Er vond een bewustzijnsverandering plaats bij Danny en hij ging zich nog meer bezig houden met de kwaliteit van het leven. In de afgelopen +26 jaar las hij meer dan 1100 boeken en volgde zelf tientallen trainingen en opleidingen. Hij werd topverkoper en begon met het trainen van mensen bij zijn toenmalige werkgever in 1993.

Samen met experts op hun vakgebied bouwt hij aan levens van mensen door hen te meten op het vlak van gezondheid, vitaliteit en karakterkenmerken, drijfveren en gedrag. Hij sport elke dag minimaal gemiddeld 30 minuten en leeft naar hetgeen hij anderen laat zien en doceert.