Sinds 1993

info@grow.nl078-6103565

GROW New Business!

06-03-2023

GROW New Business! 

Als er één aspect van ondernemen en zakendoen heel belangrijk is, dan is dit het werven en realiseren van nieuwe klanten/ relaties. Het geldt voor GB/ MKB en het KB. Bestaande projecten lopen immers op een bepaald moment af en de vaste en zelfs variabele kosten gaan gewoon door. Dus new business is noodzakelijk. Want de bijzondere combinatie oorlog, hoge inflatie, arbeidskrapte en dreigende recessie werken niet mee aan structurele groei en bloei. 

De tijd waarin met gemak vervolgopdrachten automatisch werden binnengehaald, ligt voor vele branches achter ons. 
Natuurlijk is social media volop betrokken bij werving van nieuwe klanten/ relaties, maar dat is het niet alleen. Alles hangt met alles samen! 
Wat is de pijn van het ontbreken van nieuwe klanten? 

Het is duidelijk: te weinig omzet leidt tot weinig of geen winst en dan komt continuïteit is gevaar. Met de huidige dreiging van recessie en hoe inflatie die al maanden lang aan de orde is, dan ‘gaat het hard van je af’. Waar het toe leidt is: STRESS! 
Wat is het plezier als je wel in staat bent, om nieuwe klanten aan te trekken? 
Dan heb je meer ‘reuring’ in je bedrijf, er is nieuwe energie en dat leidt tot méér omzet en méér winst en dat is bestendige continuïteit. Wat dat uiteindelijke en vooral brengt is: RUST! 

Daarom geloof ik dat dit dé tijd is om nu de FOCUS te krijgen op New Business. Daaraan dagelijks aandacht te besteden en zo voor altijd RECESSIEPROOF te zijn en blijven. 

De afgelopen 30 jaar hebben we 7 vitale pilaren binnen GROW training/ coaching/ advies ontdekt en ontwikkeld en daaraan veel aandacht besteed binnen grotere en kleinere organisaties en zagen we kleine bedrijven uitgroeien tot marktleiders op hun vakgebied. 
We hebben excellente duurzame producten en dagelijkse gebruiksgoederen toegevoegd aan onze GROW activiteiten (sinds 1993) en daarmee werken we inmiddels ook al minimaal 4 jaar, zodat we weten dat ze van toegevoegde waarde zijn. Hoogstaande testen vooraf en na 4 maanden bewijzen dit bovendien. 

Webinar: GNB 
In mijn nieuwe webinar met de gelijknamige titel: GROW New Business laat ik je zien, welke 7 vitale pilaren het zijn die de cirkel rondmaken als het gaat om uitbreiding, groei, continuïteit, voldoening en……  RUST