Sinds 1993

info@grow.nl+31 78 6103565

GROW Totaal: High Intensity Interval Training

GROW Totaal:
Velen gaan maandag 24-8 weer aan de slag na een warme periode in Nederland en ook de rest van heel wat landen in Europa heb ik begrepen. 
Deel 2 van 2020 start dan, zoals ik dat elk jaar voel en ervaar. Deel 1 was voor vrijwel iedereen uitdagend met afstand houden, tijdelijke sluiting van sportaccommodaties, horeca en thuiswerken etc. Daarom hebben de GROW-aanpak aangevuld met: 
HITT-apparatuur van grote klasse en die goed betaalbaar is om binnen 10 minuten per dag je lichaam te trainen qua kracht, conditie en souplesse. 

De GROW-methode bestaat uit: 
1.    GROW training/ coaching/ mentoring/ spreekbeurten sinds 1993 
2.    Een ingenieuze bloedtest en superieure suppletie sinds eind 2018 
3.    High Intensity Interval Trainingsapparatuur sinds begin 8-2020 > met begeleiding op het vlak van gezond leven principes sinds 1980 verzameld en toegepast. 

Lichaam, geest en ziel ervaar ik als onlosmakelijk met elkaar verbonden en ik heb gezien in de afgelopen +27 jaar dat de beste resultaten in welzijn en welbevinden worden gerealiseerd als God en Zijn Principes beschreven in de Bijbel erin betrokken worden cq. centraal komen te staan.
 
Wat bij de mens onmogelijk is, is mogelijk bij God. 
Mattheüs  19:26

We hebben natuurlijk een flink stuk zelfverantwoordelijkheid met daarbij inzet en actie. Tevens geloof ik ook, dat als de Heer het huis niet bouwt, de bouwers tevergeefs zwoegen. Dus vanuit zijn Plan voor ons leven denken en handelen brengt wellicht niet gelijk of snel resultaten, echter........... ze zijn duurzaam.