Sinds 1993

info@grow.nl+31(0)654935420

Maatwerk-coaching en mentoring

Maatwerkcoaching

Met een goede GROW-coach kunt u met plezier meer presteren en in balans blijven.

Een goede voorbereiding is essentieel. Presteren is voor ieder mens belangrijk die zich inzet voor een organisatie, net als herstellen na een periode van geleverde prestaties. Uw werkwijze en/of organisatie herstructureren na een periode van verandering of (zakelijke)groei is belangrijk voor continuïiteit. Wilt u versneld groeien, wilt u klankborden, bent u op zoek naar een vraagbaak of heeft u behoefte aan een sparringpartner? Van der Giessen Business Partners voorziet hierin sinds 1993.

We hebben ervaring met meer dan 500 mensen die door ons persoonlijk zijn gecoacht in de afgelopen perdiode via een maatwerkcoachingsprogramma. Aan onze coach heeft u een persoon om op terug te vallen die ook tijdens moeilijke perioden of uitdagende situaties kan adviseren.

Blindspots 

Afhankelijk van de auto komen blind spots in het verkeer voor. SUV's en vrachtwagens hebben trouwens de grootste volgens onderzoek. Ook bij de mens komen ze voor. Naarmate uw verantwoordelijkheid groeit, hebben ze steeds meer impact. Vlekken die anderen opvallen en uzelf (nog) niet. Blindspots (blinde vlekken) heeft ieder mens.

Het kan trouwens best zijn dat u zich wel bewust bent van uw blind spots, maar niet weet hoe ze aan te pakken. Een goede coach maakt ze u duidelijk, maar komt ook met een plan van aanpak om ze uit te bannen. Het kunnen hindernissen zijn die uw groei belemmeren. Door onze GROW- coaching gaat u uw potentieel optimaal benutten! De GROW-methode coaching is gebaseerd op waarden en principes en specifieke doelstellingen, met als aanvulling testen.Testen op het vlak van communicatie, persoonlijkheid en effectiviteit kunnen waardevol zijn in een maatwerkcoachingsprogramma. Persoonlijke waarden en principes praktiseren en toepassen die uw leven optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat u beter functioneert, overal waar u bent. Niet alleen op uw werk maar ook in uw thuissituatie.

Coachen op basis van de GROW-methode! 
GROW staat voor:

Gewenst resultaat
Realiteit: Wat gaat goed, wat kan beter, wat verdient onverdeelde aandacht?
Opties om het gewenste resultaat te bereiken
Wanneer willen we het gewenste resultaat hebben bereikt

Wat levert onze coaching u op?

Een ander licht op de uitdagingen waar u mee te maken heeft.

  • Gedegen praktisch advies waarmee gewenste resultaten kunnen worden gerealiseerd.
  • Verrijking van kennis op uw specifieke aandachtspunten
  • Zelfkennis + en Mensenkennis +
  • Het realiseren van doorbraken

Bovenal leert u door het bovenstaande om doeltreffend te kunnen samenwerken met anderen. Ook een belangrijk resultaat. Als u uzelf kent, weet u ook hoe en waarom anderen op uw (oude) houding en gedrag reageerden.