Sinds 1993

info@grow.nl+31(0)654935420

Spreken en Presenteren

Doeltreffend Spreken en Presenteren


Wat is belangrijk? 

Er zijn drie dingen om naar te streven m.b.t. spreken en presenteren: 1. je onderwerp vinden 2. je onderwerp eigen maken 3. je onderwerp in het hart van de toehoorders krijgen!

Voor wie? 
Voor mensen die leidinggeven, verkopen en adviseren. Steeds vaker geven wij deze training in-company voor groepen mensen die een technische achtergrond hebben. Het goed en begrijpelijk kunnen overbrengen van een technische, gecompliceerde boodschap is een vak apart en dient te worden getraind. Hierdoor zien de toehoorders de voordelen van de eigenschappen van het product, kunnen ze deze ervaren en worden daardoor enthousiast.
 

Tijdens de training: 
U krijgt persoonlijke aanwijzingen en correcties op uw voorkomen en spreekvaardigheid. We helpen u door eventuele angsten heen en geven praktische tips die meteen uitvoerbaar zijn. U zult kunnen spreken voor mensen in allerlei situaties. De kennis en moed doet u op in deze training. Bovendien zullen we plezier hebben met elkaar en van elkaar leren.
Ook ú kunt Doeltreffend Spreken en presenteren en juist als u spreekvrees heeft, is er maar één oplossing; DOEN! Wij helpen u en het gaat beslist lukken.

 

Wat levert onze training 'doeltreffend spreken en presenteren' op?

U leert:

  • Met overtuiging uw boodschap duidelijk te maken
  • Impact te hebben op uw gehoor
  • Uw persoonlijkheid te vergroten door meer zelfvertrouwen
  • Enthousiast te communiceren

Bovenal leert u uw gehoor op de juiste manier te beinvloeden, win-win is daarbij essentieel. Elk mens commmuniceert en presenteert (zichzelf) aan anderen.